Mexikói lecsó

Mexikói lecsó

Leírás:

Próbáld ki a lecsót egy kicsit másképpen, mexikói stílusban.

Elkészítés:

  1. A paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot meghámozzuk és feldaraboljuk, a hagymát felkarikázzuk. A cukkinit meghámozzuk és felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk, majd egy kevés zsiradékon megsütjük a kolbászt, majd kivesszük belőle.

  2. A zsiradékra tesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát és a cukkinit, fedő alatt 10 percig pároljuk.

  3. Hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk, megszórjuk pirospaprikával, fokhagymaborssal, kevés bazsalikommal.

  4. Mikor puhára párolódott, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, a felkarikázott bébikukoricát, a feketebabot. Kevés chilipehellyel csípőssé tesszük, visszatesszük a kolbászt is és összeforraljuk.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Sütőtökös frankfurti leves

Sütőtökös mákos szelet uzsonnára