Gasztro tipp

Neked főztem! Van ennél kedvesebb mondat? Ha meghallod, egyből anyukád mosolygós arca juthat eszedbe, vagy akár te magad, amikor egy-egy igazán jól sikerült fogással kínálod szeretteidet. Ilyenkor az étel nem csak  egy szükséges táplálék, hanem maga a szeretet.

neked_foztem_1.jpgÚgy tűnik, nem csupán a Horváth Rozi fűszercsalád kötelezte el magát az étel, mint szeretetnyelv mellett: Zánkán, a Gyógynövény-völgy és a református templom mellett, a Balaton-felvidék dombjai alatt találjátok a Neked Főztem gasztrokocsmát. Azt mondják, a név kötelez: a kis bisztró a vendégköre szeretetétől az idők során egyre nagyobbra duzzadt, bővíteniük is kellett az eredeti helyet. Nem is csoda! Nem csupán a vendégek kiszolgálásába és a menübe fektetett rengeteg energia és motiváció, de a kiváló konyha is csábító: csak szezonális alapanyagokkal dolgoznak, nagy hangsúlyt fektetve a helyi termelők, gazdák zöldségeire és gyümölcseire, hogy azok mindig frissen és a lehető legjobb minőségben érkezhessenek az asztalokra. Mindezt szeretettel fűszerezve.

Legyen szó mustmártásos kacsacombról, hamburgerről, péksütemneked_foztem_2.jpgényről, vargányás harcsafiléről vagy fácánlevesről, cukormentes nyalókáról, kecskesajtról vagy éppen cigánypecsenyéről, a Neked főztem-nél mindenki megtalálhatja a számításait. A kínálatukban megtalálhatóak a kézműves borok és a házi szörpök egyaránt, gondolva minden generációra, frissítővel szolgálva kicsiknek és nagyoknak. Nem egy szokványos kocsmáról van itt szó tehát: hiszen milyen másik helyen tudnánk elképzelni gyerekbarát játszósarkot is? A Neked főztem tehát ötvözi a Horváth Rozi fűszercsalád gondoskodó, szeretetteljes, családias és házias értékeit, ugyanakkor, hasonlóan hozzánk, nem fél az újdonságoktól és tartja a lépést a változásokkal, az új igényekkel és akár a trendekkel is.