Borsos marhatatár

Borsos marhatatár

Leírás:

Van egy tippünk, ha pirítósra kenhető finomságot szeretnél! Próbáld ki borsos marhatatár receptünket, ami nem csak egy gyors előétel, hanem szuper vendégváró is!

Elkészítés:

  1. Először a marinádot készítjük el: a borsot késsel durvára aprítjuk vagy mozsárban összetörjük.

  2. Az olívaolajat, az ecetet, a sót, a feketeborsot és a mustárt habverővel (vagy egy magas falú műanyag pohárban botmixerrel) selymesre keverünk.

  3. A húst éles késsel felcsíkozzuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk, majd ezt is durvára aprítjuk és egy külön tálba tesszük.

  4. Tálalás előtt néhány perccel keverjük össze a marináddal, hogy a savtartalma ne marja, “főzze” meg a húst.

  5. Finomra vágott hagymával, fokhagymával, csípőssel lehet ízesíteni, pirítóssal kínáljuk.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Tárkonyos vörösborzselé

Almás málnalekvár zöldcitrommal

Egresdzsem sárgarépával