#SweetandCrazy Sallai Kinga
Hogyan tároljuk a gyümölcsöket?
Ismerős az érzés, amikor nem tudunk ellenállni a piacon a sokféle színes, illatos gyümölcsnek, és akkora mennyiséggel térünk haza, amivel egy közepes turistacsoport átvészelne egy kéthetes nyaralást? Nos, akkor vagy fogjunk módszeres…
TovábbEpres-kókuszos brownie
Kókusszal a gyerekeknél mindent el lehet adni. Persze a brownie és az eper amúgy sem szorul különösebb támogatásra, de az eper-csoki-kókusz hármasa olyan jól muzsikál együtt, hogy igen gyors tempóra kell kapcsolnia annak, aki szeretné, hogy a…
TovábbMeglepő tények az eperről
Sokunk kedvenc gyümölcse az eper. De gyümölcs egyáltalán? És tényleg eper a hivatalos neve? Lássuk a legérdekesebb tényeket!
TovábbBodzás panna cotta bodzás eperöntettel
Szeretem a panna cottát, mert nagyon hálás desszert. Néhány perc alatt elkészül, rengetegféleképpen variálható, látványos és igazi tehetség/szerencse kell ahhoz, hogy sikerüljön elrontani. Vendégvárónak is tökéletes: megjelenése elég elegáns ahhoz,…
TovábbMindent a bodzáról!
A tavasz kétségkívül legcsodásabb illata a bodzavirágé. Képtelenség úgy elsétálni egy bodzabokor előtt, hogy az ember ne akarjon azonnal odamenni, és beleszippantani a fehér virágtányérokba.
TovábbEpres-vaníliakrémes tart
A tartnál kevés csodásabb dolog létezik a világon, már ami a desszerteket illeti. A roppanós, omlós kosárkában megbújó finom, lágy krém valódi ízorgia, ráadásul ezerféleképpen variálható. Mindig kapkodó háziasszonyok számára az sem lebecsülendő…
Tovább