Vértesi rablónyárs

Vértesi rablónyárs

Leírás:

Tudj meg többet a kertipartik legnépszerűbb ételéről, a rablónyársról!

Elkészítés:

  1. A húst tisztítsuk meg vágjuk nagyobb kockákra, szórjuk be alaposan a fűszersóval.

  2. A cukkinit és a padlizsánt mossuk meg és vágjuk ugyanakkora kockákra, mint a húst.

  3. A szalonnát fél centi vastag szeletekre vágjuk, majd akkora darabokra, mint a hús. A hagymát tisztítsuk meg és vágjuk négy darabra.

  4. Nyársakra vagy nyárstűkre szúrjuk fel a darabokat. A sorrend és a nyárs hossza tetszőleges, de az eleje és a vég egy-egy darab hagyma legyen.

  5. Faszénparázs felett süssük meg.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

Kapcsolódó receptek

Kacsahússal töltött lasagna

Egészben sült hal bulgurral