Sültkrumpli

Sültkrumpli

Leírás:

Egyik kedvenc köretünk a sültkrumpli, amely a legjobban illik szinte minden húsételhez, de önmagában is megállja a helyét. A tökéletes receptet nem csak az alapanyagok, hanem az elkészítése is meghatározza! Előfőzött burgonyából a sültkrumpli belseje szaftos, a külseje aranybarna és ropogós lesz.

Elkészítés:

  1. A burgonyákat alaposan tisztítsuk meg és hámozatlanul vágjuk fel nagyobb cikkekre.

  2. Tegyük őket egy kivajazott tepsibe és szórjuk meg ízlés szerint a Horváth Rozi Sültkrumpli fűszersóval.

  3. Kevés vizet öntünk alá, majd alufóliával lefedett tepsiben, 190 fokra előmelegített sütőben, néhányszor átforgatva 25 percig sütjük. Fólia nélkül további 20 perc alatt ropogósra sütjük.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Sárgabarackos müzligolyó