Sárgaborsó krémleves

Sárgaborsó krémleves

Leírás:

Gyönyörűen süt a nap, ennek örömére hoztunk Nektek egy ragyogó, friss, tavaszias Horváth Rozi receptet! Tele zöldséggel és minden finomsággal, ráadásul gyorsan elkészül. Remek ebéd vagy vacsora, semmiképp ne hagyjátok ki!

Elkészítés:

  1. A hagymát az olajon puhára dinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a sárgaborsót.

  2. Alaposan összeforgatjuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd felöntjük a zöldségalaplével.

  3. 15-20 percig főzzük, amíg a borsó megpuhul. Ekkor botmixerrel simára turmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt és a fehérborecetet.

  4. Forrón és hidegen is fogyasztható.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Tárkonyos vörösborzselé

Almás málnalekvár zöldcitrommal

Egresdzsem sárgarépával