Őszi töltött tök

Őszi töltött tök

Leírás:

Ha szeretnél egy színpompás, mégis egyszerű, szezonális ételt az asztalra, próbáld ki őszi töltött tök receptünket!

Elkészítés:

  1. A tököt megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 45 percig sütjük.

  2. Közben a bulgurt dupla mennyiségű vízben, egy csipet sóval megfőzzük.

  3. A hagymát, sajtot, diót felaprítjuk, hozzáadjuk az áfonyát és fűszerezzük.

  4. Ha a sütőtök elkészült, kikaparjuk a belsejét és kockára vágjuk. Hozzáadjuk a kész töltelékhez, visszatöltjük a tökbe, és visszatesszük a sütőbe még 10-15 percre.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Szemgolyó sütemények Halloween-ra