Mediterrán aprópecsenye

Mediterrán aprópecsenye

Leírás:

Most a klasszikus aprópecsenyét gondoltuk újra, mediterrán ízvilágot kölcsönözve az ételnek. Próbáld ki!

Elkészítés:

  1. A húst tisztítsuk meg és csíkozzuk fel. Fél zacskó gyros gyorspácot keverjünk el néhány kanál étolajban. Forgassuk bele a húst, és 15-20 percig hagyjuk érlelődni.

  2. A burgonyát tisztítsuk meg és kockázzuk fel. A sűrített paradicsomot tegyük egy tálba, 1-2 kanál vízzel tegyük sűrűn folyóvá, és forgassuk át benne a burgonyát.

  3. Egy edénybe olvasszunk fel kevés zsiradékot, öntsük rá a paradicsomos burgonyát, sózzuk meg, szórjuk meg bazsalikommal és rozmaringgal. Fedő alatt pároljuk puhára.

  4. A húshoz adjuk hozzá a szezámmagot és forgassuk át. Serpenyőben, kevés olajon süssük készre. Óvatosan forgassuk össze a burgonyával, és szórjuk meg reszelt kecskesajttal.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Korianderes sültkukorica-krémleves