Magyaros párolt pulykamáj

Magyaros párolt pulykamáj

Leírás:

Ha valami igazán magyaros és igazán különleges receptet keresel, próbáld ki ezt!

Elkészítés:

  1. A májat alaposan megtisztítjuk és részeire vágjuk. Minden oldalát megszórjuk fokhagymabors fűszerkeverékkel és majoránnával.

  2. Serpenyőben kevés zsiradékra fektetjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, a végén pirítsunk rá keveset.

  3. A többi hozzávalóból lecsót készítünk.

  4. A rizst megpároljuk.

  5. Halmozzuk fel a tányéron a rizst, közepére készítsünk egy mélyedést, és töltsük fel lecsóval. A tetejére fektessünk rá néhány májdarabot, finoman sózzuk meg, és locsoljuk meg a szafttal.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

Kapcsolódó receptek

Tepsis sült krumpli fokhagymával és snidlinggel