Kecskesajtos omlett

Kecskesajtos omlett

Leírás:

A rántotta, vagy omlett olyan rendkívül egyszerű étel, amely nem csak tápláló, hanem egészséges és persze finom is. Jelentős fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás. Szénhidrát tartalma alacsony, így diétázók is fogyaszthatják. Ha kipróbálnál egy kicsit pikánsabb változatot, ne hagyd ki kecskesajtos receptünket!

Elkészítés:

  1. A tojásokat egy keverőtálba törjük, hozzáadjuk a fűszereket és villával selymesre keverjük. Közben egy serpenyőben felhevítjük az olajat, az újhagymát vékony karikákra vágjuk.

  2. A forró olajra öntjük a kikevert tojásokat és hagyjuk félig megszilárdulni, kevergetés és mozgatás nélkül.

  3. Ekkor rámorzsoljuk a kecskesajtot, megszórjuk az újhagymával, majd egy spatula vagy kenőkés segítségével félbehajtjuk az omlettet.

  4. Forrón tálaljuk, a tetejét kecskesajttal díszítjük.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Tárkonyos vörösborzselé

Almás málnalekvár zöldcitrommal

Egresdzsem sárgarépával