Erdélyi füstös vinetta

Erdélyi füstös vinetta

Leírás:

Próbáld ki ezt a szuper erdélyi padlizsánkrém receptet. Előételnek, vagy akár még főételnek is ajánljuk.

Elkészítés:

  1. A padlizsánt körben megszurkáljuk és parázs felett időnként megforgatva, egészben megsütjük, így kap egy különleges füstös aromát.

  2. Ha kihűlt, lehúzzuk a héját, és péppé törjük.

  3. A hagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk a padlizsánhoz, hozzáadjuk a majonézt, a mustárt, a sót, a borsot, a köményt, az összetört fokhagymát. Nagyon alaposan elkeverjük.

  4. Pirítóssal fogyasszuk.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Fűszeres csicsókapüré

Csirkemell őzgerincformában sütve