Csicseriborsókrém

Csicseriborsókrém

Leírás:

A csicseriborsókrém, vagy más néven humusz, az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb közel-keleti étel. Ma már könnyedén hozzájuthatunk a csicseriborsóhoz szinte bármilyen boltban, melyből remek fogásokat készíthetünk. Csak egy pirítós kell hozzá és nagyszerű szendvicskrém lehet, de egyben remek mártogatós zöldségekkel.

Elkészítés:

  1. Minden alapanyagot összekeverünk, majd turmixgépben vagy botmixerrel simára pürésítjük.

  2. Ízesíthetjük friss korianderrel, chilipaprikával, ha szükséges, még egy kevés citromlével.

  3. Kenyérlepénnyel, friss zöldségekkel, lágy sajtokkal tálaljuk.

Értékeld a receptet:
Hozzászólások:

KapcsolódóReceptek

Bodzás panna cotta bodzás eperöntettel